Health Benefits :
Carob Honey is Low in fat, and a good source of calcium, proteins and potassium. It is also low in sodium, has no caffeine, and it can be used to treat diarrhea.
&n …
Honey is good a source of vitamin B2, vitamin B6, iron and manganese. Daily consumption of honey raises blood levels of protective antioxidant compounds in humans. In addition to its reputation as Nature's nutritive sweetener, research also indicates that honey's …
Honey is good a source of vitamin B2, vitamin B6, iron and manganese. Daily consumption of honey raises blood levels of protective antioxidant compounds in humans. In addition to its reputation as Nature's nutritive sweetener, research also indicates that honey's …
Made by a unique trickle feed process, this vinegar is a versatile British gem with a myriad of uses, from healthy living to great cooking.
Fermented from the juice of a special blend of whole organically grown dessert and cyder apples, Organic Cyder Vinegar has a beautifully delicate apple f …
Health Benefits :
Catechin, a phenolic anti oxidant present in raisins, is very effective for prevention of tumor and cancer of colon. The fibers in it help excretion of bile from the body, burning of cholesterol and thereby ensuring good cardiac health.These delicious …
Chocolate which main ingredient is carob syrup
ATTRIBUTES
Frequent consumption can improve symptoms of
• Stomach pain
• Proper Functioning of the Intestines
• Constipation
• Osteoporosis
• Cold
• Cough
• Bronchitis
IT IS RICH IN
• Vitamins Α , Β , Β2 , Β3 , D
• Calcium
• Iron
• Pho …
ΧΑΡΟΥΠΕΛΛΑ
Μοναδική Νόστιμη Υγιεινή Απόλαυση.
Ένα απολαυστικό νόστιμο και υγιεινό σνακ .
Από αγνή χαρουπόσκονη και χαρουπόμελο. Πλούσια σε γεύση, νηστίσιμη, γλυκιά απόλαυση για μικρούς και μεγάλους. Διατίθεται σε ατομική πλάκα 35 γραμμαρίων και σε οικογενειακή πλάκα των 500 γραμμαρ …
ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!
ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΗ
Τα χαρούπια αποτελούν μια εξαιρετικά πλούσια τροφή. Είναι πλουσιότερα σε ασβέστιο ακόμα και από το γάλα αφού περιέχουν 350 μγ ασβεστίου ανά 100γρ. σε σύγκριση με το γάλα που περιέχει 120 μέχρι 130 μγ ανά 100 γρ. Η πρωτεΐνη στα χαρούπια ανέρχεται στα 4%, ο …